110 Görüntülenme
Naim Süleymanoğlu Cep Herkülü

Naim Süleymanoğlu Cep Herkülü

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu Filmi
Naim Süleymanoğlu izle, cep herkülü lakaplı milli gururumuzun hayatını konu alan filmi full hd kalitede donma olmadan netflix sayesinde izleyeceksiniz. Ve beklenen an geldi, yoğun istek üzerine Naim Süleymanoğlu Filmi ile siz değerli ziyaretçilerimizleyiz. Filmin detaylı konusunu buradan sizler ile paylaşmaya çalışacağız. Henüz 15 yaşlarında iken ilk Dünya rekorunu kıran " Naim Süleymanoğlu" bu rekoru tam tamına 7 kez kırmış ve tüm olimpiyatlarda adından söz etdirmiştir. Türkiye'nin gurur kaynağı olan bu adamın hayat hikayesi konu alınıyor.

Fragmanı yayınlandığından beri insanların internette çok fazla aradığı Cep Herkülü Filmi sonunda bu Cuma Netflix ekranlarında seyircileri ile buluşacak. 22 Kasımda yayınlanması beklenen ancak virüs nedeni ile olsa gerek film 7 Ağustos tarihinde netflix ekranlarında sevenleri ile buluşacak.Daha önce yaptığı projeler ile ( Ayla, Müslüm Türk işi Dondurma) adını çok iyi şekilde duyuran Mustafa Uslu yapımcılığı ve Özer Feyzioğlu yönetmenliğinde karşımıza çıkıyor. Filmin şarkısı da Eypio seslendirmesi ile oldukça beğenildi.

Naim Süleymanoğlu Kimdir
1967 yılının 23 Ocak günü Dünyaya Bulgaristan'da geldi. 1986 yılında Türkiye ye gelen ünlü halterci ilk olarak Brezilya'da altın ödül alarak akabinde birçok rekoru kırdı. 50 yaşında karaciğer yetmezliğinden dolayı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Malasef Ülkemizde en kötü şeylerden biriside bu şekilde Türkiyeyi çok iyi temsil etmiş insanların değeri malaasef öldüklerinden sonra biliniyor.

Naim Süleymanoğlu Hakkında Merak Edilenler
En son kaç kilo kaldırdı? : 6 Dünya 9 Olimpiyat rekoru kıran Cep herkülü lakaplı Naim Süleymanoğlu bu rekoru : 342.5 kg ile gerçekleştirdi.
Naim Süleymanoğlu'nun lakabı neden cep herkülü idi? 7 yaşında iken haltere başlayan bu dev adam küçük boyuna rağmen çok güçlü olması ile Cep herkülü lakabını aldı.
Şimdi Nerede? Malasef ülkemizde bir çok kişi yaşarken değeri anlaşılmıyor, Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017' de tedavi gördüğü hastane de 50 yaşında iken hayata gözlerini yumdu.
Boyu : En çok merak edilen sorulardan birisi Cep Herkülü'nin boyudur. Süleymanoğlu'nun boyu 1.47 cm'dir.
Hangi Hastalıkdan öldü? Karaciğer yetmezliği siroza bağlı hastalıktan vefaat etti.
Filmi Ne Kadar izlendi? Toplamda bu film bir milyon 694 bin 781 kişi, tarafından beğeni ile izlendi.
Naim'in Rekoru Kırıldı mı ? Olimpiyatlarda yüksek derece 1.ci olan Naim Süleymanoğlu rekoru 29 yıldır kırılamıyor.