271 Görüntülenme
Baahubali 2 2017 Hint Filmi
8.2 IMDB Puanı

Baahubali 2 2017 Hint Filmi

(Baahubali 2: The Conclusion)
  • Yapım Yılı
Kategori
Yönetmen
Senaryo Vijayendra Prasad (story by), S.S. Rajamouli (screenplay by), C.H. Vijay Kumar (telugu dialogue), Ajay Kumar (telugu dialogue), Madhan Karky (tamil dialogue), Manoj Muntashir (hindi dialogue), Mankombu Gopalakrishnan (malayalam dialogue)
Baahubali 2 izle, Hint film severler için aksiyon dolu sahneleri ile covid-19 günlerinde evinizde izleyeceğiniz 2017 yapımı filmi full hd izleyiniz.

Mahishmanti Krallığı ’nın iç savaşlarının devam etmesi ile birlikte olaylar biraz daha karmaşık bir hal almıştır. Amarendra Baahubali ’nin hayatını sonlandıran Kattappa bu olayı ve nasıl yaptığına dair olayları anlatmaya devam etmektedir. Mahishmanti ve Bhalladeva ’nın gelecekteki kralı ise yenilmez olan Kalakeya ’yı yenen Amarendra Baahubali ilan edilir. Amarendra ve yakın krallıları ziyeret emri veren Rajamata Sivagami bu ziyretlere Kattappa ’yı da dâhil etmiştir. Amarendra, Rajamata Sivagami ’ni krallıları ziyaret emrini dinleyerek ziyaretlerine başlar.

Kuntala Krallığı ’nı ziyareti sırasında ise krallığın prensesi olan Devasena ’ya âşık olur. Bu aşkın başlangıcı ise Devasena ’yı bir saldırı yaparken görmesi ile olur. Amarendra kendisini Devasena ’ya sıradan bir insan olarak tanıtır ve gerçek kimliğini belli etmez. Devasena ’ya kendini krallıkta bir iş için kabul ettiren Amarendra Devasena ’nın kalbini kazanmaya çalışır.

Amarendra birçok zorluktan sonra kendini ve aşkını Devasena ’ya kabul ettirir ve ağulları Mahendra Baahubali doğar. Ancak talihsizlikler bu çiftin peşini bırakmaz ve oğullarından ayrı düşerler. Mahendra Baahubali daha bebekken annesi ve babasından ayrı düşerek gerçekte kim olduğundan habersiz bir şekilde büyümüştür. Aradan geçen 25 yılın ardından Mahendra Baahubali gerçek kimliğini ve geçmişte yaşanılanları öğrenir ve intikam almak için bir ordu kurar.