96 Görüntülenme
A Ciambra 2017
7.0 IMDB Puanı

A Ciambra 2017

(A Ciambra)
  • Yapım Yılı
Kategori
Senaryo Jonas Carpignano
A Ciambra izle, İtalyan yapımı filmde 14 yaşlarında olan Pio Amato'nun büyüme hevesini konu alınıyor. 2017 Filmini Full hd izleyiniz.

İtalyan drama filmi olan A Ciambra 14 yaşında olan Pio Amato ’nun hayatını konu alır. 14 yaşında olup büyümek için sabırsızlanan, bir anca büyüyüp hayal ettiği hayata erişmek için sabırsızlıkla bekleyen bir çocuktur. Çevresinde kendi de ait olduğu çingeneler, İtalyanlar ve Afrikalı mültecilerin olduğu bölgede yaşayan Pio, normal bir ortamda yaşamamaktadır. Ve bulunduğu ortamın yansıttığı yaşam tarzıyla oluşturduğu hayallerin başında abisi Cosimo gibi biri olmaktır. Sokakta yaşamak için belli başlı becerilere sahip olmak gerekir ve Pio ’nun abisi olan Cosimo hepsine sahiptir. Ve böylece abisinden bütün becerileri öğrenmeye çalışır. İlerleyen zamanlarda Cosimo ’nun başına olmadık şeyler gelir ve kaybolur. Sokaklar Cosimo ’suz kalır ve Pio o heyecanla beklediği zamanların gelişini bu şekilde karşılar.

İşler kötüye gitmektedir. Pio abisinin yerini alabileceğini kanıtlamak ve sokakların sahibi olmak için becerilerini ortaya koyması gerekmektedir. Herkesin onu küçük görmesi, o beceriye sahip olup olmadığına bakmadan atılmaya başlar. Her şey yıllarca beklediği ve kurduğu hayal gibi kolay değildir. Gerçekleşmesi için onca bekleyişlerden sonra artık zamanı gelmişti ancak tahmin etmediği durumlarda kalmıştır. Büyüyüp büyümediğini kanıtlamak için imkânsız bir kararla baş başa kalır. Ve bu karşı karşıya kaldığı durumda bir seçim yapması gerekir. A Ciambra Filmi 2017 yılında oldukça dikkat çeken filmler arasına girmeyi başarmıştır.