177 Görüntülenme
Aaron ’dan Önce – Right Before Aaron
4.6 IMDB Puanı

Aaron ’dan Önce – Right Before Aaron

(Literally, Right Before Aaron)
  • Yapım Yılı
Kategori
Yönetmen
Senaryo Ryan Eggold
Aaron'dan önce izle, 2017 yapımı komedi dolu Right Before Aaron filminde Adam ve Alliso'unun hayatı konu alınmakta. Filmi Dublaj izleyiniz.

Adam ve Allison ’un üniversite yıllarında başlayan aşkını ve üzücü bir şekilde son bulan ilişkilerini konu alan Aaron ’dan Önce - Right Before Aaron Filmi komedi dolu sahneleri ile dikkat çekiyor. Üniversitede sevgili olan Allison ile ilişkisi çok iyi giderken, Adam çok mutludur. Ancak bu mutluluk üniversite yıllarından sonrasında da süremez. Ayrılmak durumunda kalırlar ve Adam kendini toparlamayacak kadar zor durumlara düşer. Zaman akıp gitmekte ama kendini toparlamak adına bir çare bulamamaktadır. İlişkinin bitmesi onu çok yıpratmış ve enkaza çevirmiştir. Aradan geçen on iki ayın ardından Adam aşk açısını çekmeye devam etmektedir. Kendi içerisinde yaşadığı durumun ekstra kötülemesine sebebiyet verecek en büyük etken de, sevdiği kadının başka bir adamla evleneceğini duyduğunda gerçekleşmiştir. Artık kendini daha kötü hissetmekte ve nasıl bir durumun içine girdiğini kavrayamaz. En azından bir haber olarak duymakta ve kendi gözleriyle görebilme durumuna nail olmaması ona iyi gelmektedir.

Allison ile karşılaşmak onun en büyük korkularındandır. Hem görmek ve hem de görmemek arasında gidip gelmelerine son verecek bir durumla karşılaşır. Ortak arkadaşlarının bir düğününe davet edilmektedir. Düğüne davet edilen Adam, Allison ’u görecek olmanın telaşını yaşar. Ve kendi kendine kararlar verir. Onu unutmuş gibi davranma kararı alır. Ancak bu şekilde düğüne katılmaya karar verir. Lakin kararları öncesinde düşünmek ile uygulamaya sokmak arasında farklar vardır ve törene geldiğinde unutamadığı duygularla savaşmak zorunda kalır.