261 Görüntülenme
Eltilerin Savaşı Gubse Özay Yeni

Eltilerin Savaşı Gubse Özay Yeni

Eltilerin Savaşı Filmi Konusu
Eltilerin savaşı izle, Gupse Özay yeni filmi oldukça ilgi gördü. Komedi tufanına yerli komedi, Eltilerin savaşı filmini fragman dahil full hd izle. Son zamanların en komik filmlerinden olan Eltilerin Savaşı beklendiğinden de çok hasıla yaparak yapımcılarını sevindirmeyi başardı. Sultan ve Gizem adlarında iki eğriyi konu alan film baştan sona bir çekişme, bir rekabet, tatlı sert ilişkiler dizgisidir. Henüz oldukça genç olan eltiler iki kardeşi de savaşlarına dâhil ederler. Bu savaş oldukça komik geçecek ve eltiler arasında sular durulmayacak. İlk başlarda birbirlerine güç gösterisi, üstünlük kurma çabası neticesinde birbirlerinin yaptıklarına misli ile cevap vermektedirler. Başarısı ile bilinen Gupse Özay ve Merve Dizdar tatlı çekişmelerini farkında olmadan bir savaşa döndürürler. Bu savaşta sosyal medya da birer silahtır. İki eltinin de sosyal medyaya düşkünlüğü herkesçe bilinir.

Gupse Özay'dan Yepyeni Film
Baştan sona hayatlarından geniş karelere yer verilen filmde bu rekabetten iki kardeş karlı çıkmakta. Eğrilerin tatlı rekabetinden iki kardeş hem keyif almakta hem de bu durum hoşlarına gitmektedir. Hem aile yaşantısı hem eğrilerin ilişkisi Türk halkının tatlı aile yapısını aktarmakta, birçok komik sahnesi ile izleyenlere eşsiz bir kahkaha krizi yaşatıyor.
31 Ocak 2020 yılında beyaz perdede yerini alan bu film komediyi izleyicilerle buluşturuyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı bu yapıt, 1 saat 53 dakika boyunca süren bir komedi filmidir. Uzman oyuncu kadrosu ile herkesin beğenisini toplayan bu film Türkiye ’de çekilmiştir. Filmin senaryosu Gupse Özay tarafından kaleme alınıyor.
Eltilerin Savaşı Filmi Oyuncuları
Gupse Özay: Sultan karakterini canlandıran oyuncu, kıskanç elti karakteri ile filme hayat verecektir. Sosyal medya düşkünü olan Sultan, diğer eltisi ile sürekli çekişme halinde olacaktır.
Merve Dizdar: Gizem rolünü canlandıran Merve usta oyunculuğu ile herkesi etkilemeyi başarıyor. Sürekli olarak eltisi ile savaş halinde olan Gizem, komik bir o kadarda ciddidir.
Uraz Kaygılaroğlu: Gizem ’in eşi rolü ile karşımıza çıkan Fatih, iki altının arasında sıkışıp kalacaktır. Bazen ne yapacağını bilemeyecek ve kılıfına uyduracaktır.
Ferit Aktuğ: Selim rolü ile karşımıza çıkan Ferit Aktuğ, güzel oyunculuğu ile herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Sultan'ın eşi olarak filmde yer alan oyuncu, komedi dalında güzel oyunculuğa yer vermektedir.