154 Görüntülenme
Malcolm ve Marie 2021
6.6 IMDB Puanı

Malcolm ve Marie 2021

(Malcolm & Marie)
  • Yapım Yılı
Yönetmen
Senaryo Sam Levinson
Malcolm ve Marie izle, 2021 dram ve romantizm dolu sahneleri ile dikkatleri çeken filmde iki sevgili aşklarını sorgular. Filmi Türkçe dublaj izle.

Malcolm ve Mariegörünürde oldukça mutlu bir çifttir. Malcom ve Marie, Malcom ’un en son çekmiş olduğu filmin galasından döndükten sonra çift ilişkilerini sorgulamaya başlayacaktır. Çünkü Malcom bu galadan oldukça memnun bir şekilde dönmüş olmasına karşın Marie bu galadan bir hayli hayal kırıklığı ile dönmüştür. Çiftin aynı gece içinde bu kadar farklı duygular hissetmeleri ve yaşamaları ise ilişkilerinde bir şeylerin yanlış ve ters gittiğinin göstergesidir.

Bu durumu elbette fark eden çift bunu karşılıklı bir şekilde konuşmaya karar verirler ve film bu şekilde devam eder. Bir odada iki kişi kendi geçmişlerine giderler. Tanışmalarından bu yana yaşamış oldukları, hissetmiş oldukları her şeyi açıklamaya başlarlar. Bir başka deyiş ile çift eteğindeki taşları dökmeye başlarlar. Ancak bu taşlar rengârenk süs taşları olmaktan çok uzak en karanlık taşlardır. Yıllardır içlerinde biriktirmiş oldukları kırgınlıkları, üzüntüleri, hazmedemedikleri tüm her şeyi açmaya başlamışlardır. Çiftin karşılıklı bu itirafları ilişkilerinin devamını nasıl etkileyeceği ise oldukça büyük bir merak konusudur.