212 Görüntülenme
Morbius 2021
N/A IMDB Puanı

Morbius 2021

(Morbius)
  • Yapım Yılı
Yönetmen
Senaryo Matt Sazama (screenplay by), Burk Sharpless (screenplay by), Art Marcum (screenplay by), Matt Holloway (screenplay by), Matt Sazama (story by), Burk Sharpless (story by), Roy Thomas (based on the Marvel comics by), Gil Kane (based on the Marvel comics by)
Morbius izle, kan hastalığı olan adam kendisine iyi geleceğini düşündüğü yarasa kanından sonra vampir olur. 2021 Filmini Türkçe dublaj izleyin.

Oldukça başarılı ve biyokimyacı olan Michael Morbius'un hayatını konu alan Morbius filminde, aslında başarılı adamın bu işe başlamasında ki en büyük etken bir tür nadir rastlanan kan hastalığı ile küçük yaşalrdan beri mücadele etmesidir. Küçüklüğünden beri bu alanda kendini geliştiren adam, vampir yarasıları adı verinen bir tür yaraların kanlarının kendisine iyi geleceğini düşünür. Bunu başarılı şekilde deneyen adam bu kan geçişi sonrasında oldukça farklı güçler elde eder.

Hayatı o andan sonra değişen genç adam artık başka şekillere yönelecektir. 2021 yılında vizyona giren ve uzun zaman aklınızdan çıkmayacak Morbius filmini sitemizden full kalitede izleyin.


Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Zaten üye misin? Giriş Yap