159 Görüntülenme
Real – 2017 Kore
6.1 IMDB Puanı

Real – 2017 Kore

(Ki Kore Toke Bolbo)
  • Yapım Yılı
Yönetmen
Senaryo Rabi Kinagi (screenplay)
Real izle, 2017 Kore yapımı Rieol filminde Jang Tae-Young adındaki adamın suç dünyasındaki ünlü tetikçiliği konu alınıyor. Filmi Full HD Alt yazılı izleyin.

Jang Tae-Young, suç dünyasında popüler bir tetikçidir. İşinde çok başarı olan Jang Tae, soğuk kanlı yapısı ile yer altı dünyasına hizmet etmektedir. Yer altı dünyasının birçok ismine hizmet etmektedir. Tanınmış bir tetikçi olarak hayattaki tek istediği ise ileride kendine ait bir kumarhane sahibi olmaktır. Tetikçilikten iş dünyasına geçmek için hırslı ve azimli bir şekilde çalışır. Jang soğuk kanlı yapısı ile çalışmaya devam etmektedir. Kumarhane açmasına çok az bir zaman kalmıştır. Artık son tetikçilik işlerini yapmakta olan Jang ’ın başına istenmeyen bir olay gelir.

Bu ünlü tetikçi in namını bir muhabir duyar. Hayatının haberini yapmak isteyen muhabir ünlü tetikçi hakkında bilgi toplamaya başlar. Fakat Jang ’ın muhabir tarafından ifşa olması durumunda hayatını devam edemeyeceği aşıkardır. Bundan dolayı muhabirden kaçmaya ve ondan kurtulmaya bakar. İkili arasında amansız bir çekişme başlar. İkili arasındaki bu çekişme Jang ’ın hayallerine ulaşmasını engelleyecektir. Yoğun aksiyon temalı filmde ara ara psikolojik analizler ve flört sahnelerinde bulunmaktadır. Real Kore Filmini şiddetle tavsiye ediyoruz.