Birbirinden manyak oyuncuların yer aldığı ve yönetmenin de hepsinden çatlak olduğu bir ekip Cliff Beasts isimli filmi sıfırdan alıp zirveye çıkarmayı başarmışlardır. Dinozorlar hakkında olan filmin ilk bölümü ardına dört bölüm daha çekilmiş ve artık film seriye bağlanmıştır. Cliff Beasts 6 filminin ise tüm hazırlıkları tamamlanmış, yapımcılar da filmi start vermişlerdir. Film için yönetmen aynıdır yani yönetmen Darren Eigen’dir. Şimdi ise Darren’den diğer beş filmde olduğu gibi bu filmde de aynı başarıyı göstermesi beklenmektedir. 

Darren büyük bir sevinçle işine hazırlanır, ekibini toplar ve filmin çekileceği İngiltere’ye varır. Burada ekip çok lüks ve orta çağ döneminden kalan büyük bir şatonun otel versiyonunda kalacaklardır. Çünkü bu otel çekimlerin yapılmasına olanak veren ve vahşi doğanın kucağında olan ve şehirden çok da uzakta bir oteldir. Hem büyüklüğü hem de bulunduğu yer bakımından seçilmiş olan otele yerleşen oyuncular ve ekip ilk zamanlar çok rahatlardır. Fakat çekimlerin başlamasından kısa bir süre sonra oyuncular bir bir hastalanmaya ve sette bayılmaya başlarlar. Buna anlam veremeyen ve salgından korkan ekibin başına korktukları şey gelir ve oyunculardan bazılarının salgından etkilendiği ortaya çıkar. Bu durum ise korkunç bir durumdur özellikle de filmin yönetmeni Darren için. Darren olan biteni yapımcılara bildirir ve çekimlerin bir süre bekletilmesi gerektiğini söyler ancak yapımcılar bu tür lafları duymak dahi istemezler. Filme milyonlar yatırılmıştır ve bu paralar da bir an önce geri dönmelidir. Yani Darren başına ne gelirse gelsin bu çekimleri tamamlamak zorundadır.

4k film formatıyla en kaliteli görüntüde izleyeceğiniz The Bubble filminde Judd Apatow hem yönetmen koltuğunda hem de Pam Brady ile filmin senarist ekibinde yer alan isimdir. Çılgın bir komedi filmi olan ve komedi dünyasının birbirinden tanıdık simalarını bir araya getirmeyi başaran filmde Harry Trevaldwyn ile Samsın Kayo ve de Danielle Vitalis isimleri de yapımın başrol oyuncu kadrosunda ünlü simalardır. Yönetmen Darren böylesi tehlikeli ve zorlu bir durumda bile filminin çekimlerini tamamlayabilecek midir? 

524 Görüntülenme
The Bubble

The Bubble

Kategori
Etiketler:

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Zaten üye misin? Giriş Yap