533 Görüntülenme
The Turning
6.0 IMDB Puanı

The Turning

(The Turning)
  • Yapım Yılı
Kategori
Senaryo Tim Winton (short stories), Justin Monjo (screenplay), Warwick Thornton (screenplay), Andrew Upton (screenplay), David Wenham (screenplay), Kris Mrksa (screenplay), Rhys Graham (screenplay), Emily Ballou (screenplay), Jonathan auf der Heide (screenplay),
Bayan Jessel'ın esrarengiz bir şekilde aracından indiğinde saldırıya uğramasıyla başlayan gizemi anlatan The Turning 2020'de korku filmi ve gerilim olarak gösterim yapmıştır. Fairchild ismini taşıtan sitede yaşayan bu genç öğretmenin enteresan hareketler sergileyen bir adam tarafından uğradığı saldırının sebebi bilinmemektedir. Aradan bir süre geçer ve Jessel ortadan kaybolmuş olup sırra kadem basar. Kate Mandell ise Jessel'ın yok oluşu sonrası işini gücünü bırakıp Flora Fairchild'a başlamak için yönetime gider.

The Turning izle, işini bırakan kadın sonra olarak zihinsel sorunlar yaşayanların olduğu bir bakım evine annesini son kez ziyaret için uğrar. Yeni işe başlayacağı Fairchildların evine geldiğinde burada bakıcılık yapmakta olan Grose tarafından evin dışında aile bireylerinin trafik kazası yaşadıkları konusunda uyarır. Jessel gibi veda etmeden onlardan kopmayacağı konusunda söz veren Kate diğer yandan öğretmenlik yapacağı Flora'nın ona bazı şeyleri tam olarak anlatmadığını anlar. Doğu bölgesinde yaşanan bir olayı üstüne gidip araştırmaya geçer. Miles isimli bir çocuğu bulan kadın ailenin diğer oğlu olduğunu öğrenir. Şüpheye düşen Kate evi terk eder ve okul müdüründen bu çocuğun birini boğduğu bilgisini alır. Artık geceleri ilginç şeyler görmeye başlayan kadın ışıklar açık olarak uyumaya çalışır. Floria Sigismondi'in yönettiği The Turning'in senaryosu Carey Hayes ve Henry James tarafından yazıldı. Mackenzie Davis, Finn Wolfhard ve Brooklynn Prince'ın oynadığı The Turning'i altyazılı izleyebilirsiniz. The Turning 2020 Full HD izleyeceklere güzel gizem ve korku seyri dilemekteyiz.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın

Yorum yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Zaten üye misin? Giriş Yap